M​ethode

Door haar werkzaamheden als journalist beheerst zij de kunst van het vragen stellen. In de taaltraining wordt deze techniek toegepast en ontstaat er een zinvolle conversatie, waarbij de eventuele fouten op een prettige manier worden gecorrigeerd.

Iedereen heeft een eigen manier van leren. De ene student leert visueel, de ander auditief en een derde misschien via associaties. In de taaltraining is daar volop aandacht voor.

 

Door de juiste leertechniek te kiezen en het vraaggesprek toe te passen, leer je nog sneller een taal. Wie wil dat nou niet? Alle trainers bij LIVE Language & Concept werken met deze methode.

 
 
 

Leven als een e​xpat

Linda heeft een lange tijd in Amerika, Engeland, Curaçao en Spanje gewoond en gewerkt en daardoor weet ze als geen ander hoe het is om een 'expatriate' te zijn. De training is dan niet alleen een onderdompeling in de taal, maar ook in de cultuur en mentaliteit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A​chtergrond

Linda de Veer, de oprichtster, heeft een nieuw lesconcept ontwikkeld waar de aandacht voor de student centraal staat. De basis hiervoor is haar journalistieke carrière bij de Nederlandse nationale televisie en de studies Nederlands, Engels en Spaans.

 
 
 
 
 
 
 
Show More
  • c-facebook
  • c-linkedin
  • twitter.png

LIVE Language & Concept
Linda de Veer

Rozengracht 181A 

1016 LZ Amsterdam

Tel: 06-57559831
info@livelanguage.nl

KvK Amsterdam 34341584
BTW nr. 099575115 B02

©  Copyright 2012 LIVE Language & Concept